Rondje Lauwersmeer met de ligfiets

Vandaag maakte ik net als vorige week een rondje om het Lauwersmeer, maar dit keer in omgekeerde richting en met de ligfiets, omdat ik daar nu weer eens zin in had. Toen ik in Friesland arriveerde begon het te motregenen. Ik nam pauze op een dijk met bankje met uitzicht op het Lauwersmeer. Dit stukje was vrij van uitzicht op auto’s, die konden hier niet komen, dus veel mooier.

Daarna ging ik met wind in de rug noordelijk langs de dijk. Ik fietste een stukje buitendijks, het was laagwater.

Vervolgens fietste ik noordelijk aan het Wad binnendijks met een flinke wind in de rug. Deze planning pakte goed uit en met een snelheid rond de 27 km/uur schoot het laatste stukje mooi op. Deze weg was volledig vrij van gemotoriseerd verkeer.

Boven Den Andel sloeg ik af in zuidelijke richting. Een stukje door Den Andel terug naar Warffum, er was bijna geen verkeer, iedereen zat binnen met dit natte winderige weer. Het was een aangename tocht en het ligfietsen bevalt weer goed, de fiets rijdt nog steeds erg goed.

Total distance: 84701 m
Total time: 04:45:50
Download

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *