Naar Appingedam

Afgelopen donderdag was het ook goed weer, dit keer fietste ik via Warffum naar Noordpolderzijl om koffie te drinken. Daarna fietste ik via de dijk naar Eemshaven en vervolgens via kleine plaatsjes naar Appingedam, waar ik op de trein terug naar Groningen stapte. Het was een mooie en rustige rit, want veel wegen waren vanwege werkzaamheden voor autoverkeer afgesloten, maar met de fiets kon je er nog wel langs.

Total distance: 70588 m
Total time: 04:53:21
Download

4 thoughts on “Naar Appingedam

    • Hoi Theo, dank voor je reactie! Ja ik was op de hoogte van de regels van Arriva, maar in de praktijk blijkt het nooit een probleem te zijn om een ligfiets mee te nemen in de Arriva treinen in het noorden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *