Naar Middelstum en 50.000 ligfietskilometers

Vandaag was het een regenachtige dag. In de middag vertrok ik naar Middelstum om een optreden van Martin Korthuis bij te wonen. Ik had uitgerekend dat ik nog 27 kilometers moest fietsen om de kilometerstand voor de ligfiets van 50.000 km te halen.

Het concert was erg leuk: goede muziek in de Groningse taal en het geluid was ook goed. Ook de sfeer was heel goed. Na dit optreden reed ik weer naar huis. Via de zeven bruggetjes wandelroute bij Bedum kwam ik in een nieuwbouwwijk terecht waar ik de kilometerstand van 50.000 kilometers bereikte. Na enkele foto’s gemaakt te hebben fietste ik verder.

Total distance: 37604 m
Total time: 05:50:36
Download

6 thoughts on “Naar Middelstum en 50.000 ligfietskilometers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *