Rondje Groningen, Drenthe, Duitsland

Gisteren vertrok ik voor een fietstocht door Groningen, Drenthe en Duitsland. Het was aan het begin nog droog, maar al snel ging het regenen. Via de Drentse bossen fietste ik in zuidelijke richting. Onderweg kwam ik nog twee andere fietsers tegen.

In Duitsland nam ik de eerste koffiepauze bij een bakkerij. Na de energievoorraad weer aangevuld te hebben reed ik verder tot Rhede om weer naar Nederland te fietsen. In Windschoten was de tweede koffiepauze. Daarna voer de route langs een fietspad / weg die ik nog niet kende. Dat was aardig. Daarna via het lelijke Hoogezand omhoog richting Slochteren en vervolgens terug naar de stad met een kleine omweg via Zuidwolde. Grappig om eerst een stukje om de stad heen te fietsen alvorens de stad binnen te fietsen.

Het was weer een aangename tocht, afgezien dat het nat was.

Total distance: 198474 m
Total time: 09:45:55
Download

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *