Rondje Drenthe – Groningen

Vanmorgen vertrok ik voor een fietstocht door Noord Drenthe en Groningen. Het was mooi om weer eens door het bos te fietsen. Er kwam een tikkend geluid uit vermoedelijk de trapas, dus die moet ik helaas toch vervangen. Ook ontdekte ik scheurtjes bij de spaakgaten in de velgen van de relatief nieuwe wielen.

Via Kiel-Windeweer fietste ik naar het lelijke Hoogezand. Hier slaagde ik er niet in een koffie gelegenheid te vinden dus reed ik verder via allerlei mooie dorpjes op het platteland – er was echter geen bakker te vinden in deze dorpjes en ik begon aardig honger te krijgen. Pas in Uithuizen vond ik de eerste bakker waar ik een luchpauze nam. Daarna reed ik via Warffum en Stitswerd naar Onderdendam, Bedum en weer terug naar Groningen. Het was een aangename tocht, maar wel met veel bewolking. Gelukkig dit keer duidelijk minder wind dan de afgelopen weken.

Total distance: 154022 m
Total time: 09:07:31
Download

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *