Opnieuw naar Eemshaven

Vandaag was het net als gisteren fraai zonnig weer. Lekker fris, dus ik besloot voor een fietstocht op pad te gaan. Ik trok mijn wanten aan wat geen overbodige luxe was. Via Thesinge reed ik in noordoostelijke richting naar Godlinze. In dit gebied is het lekker rustig. In Godlinze maakte ik enkele foto’s waarna ik verder fietste naar Eemshaven. Eerst reed ik nog door Losdorp waar ik een kerk bezocht die ik mij nog niet kon herinneren. Ik sprak hier even een dame die vlak naast de kerk woonde. Het was volgens haar de oudste woning uit het dorp.

Daarna fietste ik een stukje buitendijks langs de Waddenkust tot Noordpolderzijl. Daarna reed ik naar Warffum.

In Warffum nam ik een korte pauze om vervolgens via Onderdendam en Zuidwolde terug naar huis te fietsen. Hier werd ik door een grote auto op erg hoge snelheid ingehaald: de bestuurder was flink aan het accelereren toen hij mij passeerde. Het blijft mij verbazen hoe sommige bestuurders totaal geen rekening met overig verkeer houdt op smalle landwegen. Afgezien hiervan was het verder een erg aangename fietstocht met veel zonlicht.

Total distance: 91186 m
Total time: 05:39:31
Download

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *