Groningen – Weener via een nog onbekende grensovergang

Gisteren fietste ik van Groningen naar Weener waarbij het laatste stukje – de grensovergang – tot mijn verbazing nieuw en onbekend was. Dit was een aangename verassing. Het was zonnig aangenaam weer en ik had dit keer wind in de rug waardoor het fietsen snel ging. Via Papenburg fietste ik naar Weener om daar op de trein te stappen terug naar Groningen.

Total distance: 89325 m
Total time: 06:17:39
Download

4 thoughts on “Groningen – Weener via een nog onbekende grensovergang

  1. Hello Jeroen,

    First of all I wish you all the best in 2019 new year. My Nazca recumbent works well. I am very happy. I would like to write to you some more details. But I do not have your email address. Thank you.

    Kind regards,
    Miklós

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *