Naar Delfzijl

Vandaag (18-09-2018) fietste ik met de Raleigh naar Delfzijl. Via het Damsterdiep reed ik door Garrelsweer en Tjamsweer naar het fraaie en historische Appingedam om vervolgens in Delfzijl te arriveren waar ik koffie in de supermarkt dronk en wat eten kocht voor nieuwe energie. Ik bezocht de dijk waar het Eemshotel lag. Een hotel op palen, bijzonder om te zien. De zon kwam er bij dus het was aangenaam om hier even naar de overkant van het Wad te kijken – de windmolens van de haven van Emden zag je vanaf hier liggen. Een gebied dat ik regelmatig per ligfiets heb bezocht.

Op de terugweg stond er veel wind maar het was een aangename fietstocht na een periode van relatieve inactiviteit.

Total distance: 74556 m
Total time: 04:13:09
Download

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *