Apeldoorn – Zwolle

Gisteren vertrok ik vanuit Apeldoorn naar Groningen. Omdat het wederom fraai winterweer was besloot ik het stukje tot Zwolle te fietsen zodat ik door de Veluwe kon fietsen en nog even de fiets – en spoorbrug over de IJssel kon oversteken per fiets. In het bos zag ik nog een fraai houten huis dat zo te zien met veel natuurlijke materialen is gebouwd. Ook passeerde ik enkele fraaie gehuchten. In Zwolle stapte ik met de fiets op de trein. Het was een aangename en zonnige tocht door bosrijk gebied.

Met een weektotaal van 340 bukfiets kilometers kijk ik terug op een geslaagde fietsweek. Want meer kilometers betekent meer indrukken van je omgeving en daar gaat het uiteindelijk om, samen met de rustgevende werking van het fietsen.

Total distance: 47696 m
Total time: 02:23:26
Download

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *