Rondje Noord Drenthe

Gisteren was het wederom fraai zonnig weer dus besloot ik een stukje te gaan fietsen. Dit keer door Drenthe. Nadat ik de stad was uitgefiets kwam ik in een fraai stil bosrijk gebied. Via Glimmen, Zeegse, Oudemolen, Taarlo, Gateren en Eext arriveerde ik bij de bushalte van Gieten waar ik mijn fiets parkeerde en de bus instapte voor een kort bezoek per bus aan Emmen. Vervolgens arriveerde ik per bus weer in Gieten waar ik de fietstocht terug naar Groningen vervolgde. Het was nog steeds mooi zonnig maar redelijk koud weer.

Ik merk dat mijn conditie verbeterd want ik kon dit keer zonder veel moeite de bewogen snelheid op zo’n 25 km/uur houden. Wel stond er weinig wind dit keer.

Total distance: 90264 m
Total time: 07:54:33
Download

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *