Naar Hoogkerk

Afgelopen zaterdag fietste ik naar Hoogkerk. Het aanvankelijke plan was om daarna nog twee andere plaatsjes met kerkjes te bezoeken maar door tijdgebrek en slecht weer besloot ik na Hoogkerk weer terug te fietsen naar de stad.

In hoogkerk fietste ik langs de industrie van de Suikerunie. Ik zag onder andere een schip liggen en achter de fabriek lagen allemaal suikerbieten. Tevens bezocht ik het kerkje in Hoogkerk dat helemaal ingesloten tussen andere bouwwerken stond. Er stond nog een lelijke automobiel voor de kerk geparkeerd zodat het bijna onmogelijk was een goede foto te maken was mijn indruk.

Het was een ietwat saaie fietstocht door een lelijk gebied.

Total distance: 22534 m
Total time: 02:46:02
Download

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *