Naar Roswinkel

Vanmiddag maakte ik met een vriend een klein trainingsrondje op de Nazca Explorer ligfiets. Voor vertrek monteerde ik twee nieuwe kettingbuizen omdat in de oude kettingbuis een gat zat. Ook monteerde ik een nieuw setje achterderailleur wieltjes want daarvan was ik tijdens een vorige tocht een wieltje verloren. Ook monteerde ik een nieuw asje in de achterderailleur, deze kon ik gelukkig los bestellen.

Het fietsen ging lekker, eerst regende het maar dat werd gevolgd door zon. We gingen bij Roswinkel een bosje in, ik was daar nog niet eerder geweest. Hier bleek een aardige vijver te liggen en zodra je het bosje uit fietst kom je bij een weiland met paard en aardige houten gebouwtjes met oude landbouwwerktuigen. De eigenaar kwam aangelopen met kruiwagen en daar hadden we een lang gesprek mee. Hij wist veel over de lokale omgeving te vertellen wat interessant was.

Vervolgens fietsten we weer terug naar huis. Inmiddels fietst de Nazca prima en begin ik ook meer gewend te raken aan het onderstuur. Alleen de demper is versleten maar deze ga ik nog niet direct vervangen. De remblokjes van de voorrem moeten ook nog vervangen worden, dit wil ik binnenkort gaan doen evenals het opnieuw afstellen van voor – en achterderailleur.

Total distance: 29001 m
Total time: 03:14:07
Download

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *