Trainingsrondje Papenburg

Vandaag besloot ik een stukje te fietsen met de Challenge ligfiets. Een vriend fietste mee tot Ter Apel waar we koffie met koek consumeerden in de supermarkt. Na afscheid van mijn vriend genomen te hebben – hij moest weer optijd thuis zijn – fietste ik verder en verhoogde ik de snelheid. Ik had een flinke wind in de rug en op enkele momenten haalde ik een snelheid van 35 km/uur. Al vrij snel arriveerde ik bij de scheepswerf bij Papenburg. In Papenburg at ik wat om daarna snel aan de terugweg te beginnen.

Iets voor Sellingen werd het donker maar ondanks de tegenwind kon ik de snelheid boven de 20 km/uur houden. Via kleine aardige fietspaadjes langs het Ruiten-A kanaal fietste ik huiswaarts. Er lagen veel takken en bladeren op het fietspad en het laatste stukje begon het te regenen. Samen met de wind gaf dit echt een najaarsgevoel. Ik kwam mentaal uitgerust weer thuis, het was een erg aangename tocht.

Total distance: 123307 m
Total time: 07:12:28
Download

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *