Naar Rhede

Vandaag was het alweer fraai weer dus pakte ik weer de ligger en maakte een trainingsrit naar Rhede. Ik ontdekte nog een nieuw weggetje en boeren gehucht waar ik wat foto’s maakte. Ik bezocht de kerk in Rhede waar ik nog niet eerder binnen was geweest. Aanvankelijk was ik in de veronderstelling dat de kerk gesloten was, maar toen ik een dame bij het naastgelegen gebouw vroeg of ik even de tuin in mocht lopen om een foto van de kerk te kunnen maken hoorde ik dat de kerk geopend was.

Het was wel een fraai interieur waar ik enkele foto’s maakte. Met deze camera kan ik overdag binnen zonder statief de foto’s gewoon uit de hand maken zonder dat de technische kwaliteit slecht is.

Ontspannen fietste ik door Rhede terug naar Nederland. Bij Bourtange stak ik de grens over en nu had ik wind in de rug dus dat ging makkelijk. Het eerste stuk van de heenweg was namelijk flink tegen de wind in trappen.

Nabij Ter Apel at ik wat om vervolgens het laatste stukje naar huis te fietsen.

Total distance: 103594 m
Total time: 08:12:14
Download

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *