Opnieuw naar Aschendorf

Vandaag maakte ik opnieuw een tocht naar Aschendorf, want ik had geen zin om een andere kant op te fietsen. Vandaag was het aardig warm en erg zonnig, dus prima fiets weer. Ik probeer langzaam de maand afstand wat op te voeren om te kijken hoe de hamstring (blessure) daar op reageert.

En ik heb gisteren nieuwe fiets onderdelen besteld: een nieuwe achernaaf, rem schoentjes voor de schijfrem, drie nieuwe kettingen, dit keer weer de vertrouwde Shimano kettingen want die lijken voor mij het beste te werken, een cassette en een setje derailleur wieltjes, want van de huidige wieltjes zijn de tandjes al weer volledig opgesleten. Nu moet ik nog een middenblad voor de crank bestellen, en afhankelijk of ik de schijfremmen kan repareren eventueel nog een setje nieuwe schijfremmen.

Total distance: 104625 m
Total time: 07:00:05
Download

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *