Naar Meppen

Gisteren maakte ik een aangename tocht naar Meppen per ligfiets. Op de heen weg kostte het wat moeite met een flinke tegenwind en met zo’n 10 graden volgens de thermometer voelde het niet echt warm aan. Bij de winkel in Versen kocht ik wat gebak en ging toen naar het Borkener Paradies waar ik de brander meenam het heidenveld op. Dit is een oud cultuurlandschap en ik nam plaats op een heuveltje begroeid met heide. Hier pakte ik de brander er bij om koffie te zetten. Het was ontspannend om hier een tijdje te zitten.

Toen ik verder fietste kreeg ik het warmer en ik fietste nog langs wat weggetjes waarvan ik mij afvraag of ik daar eerder ben geweest. Ik zag nog wat appels in de berm liggen waar ik wat van verzamelde en meenam: mooi voor in de havermout pap die ik dagelijks eet.

Vervolgens reed ik via Haren terug naar huis. Bij de Dankernsee liepen nog aardig wat mensen met zaklampjes om het meer en ik nam plaats op het terras aan het strand in het donker. Hier at ik een reep chocolade voor wat energie voor het laaste stukje van de tocht.

Het fietsen ging nu makkelijk met wind in de rug. Het was een hele aangename tocht.

Total distance: 68767 m
Total time: 05:13:23
Download

2 thoughts on “Naar Meppen

    • Hoi Wilco,

      ik ben helaas niet op het herfsttreffen geweest 🙁 Te laat gepland, andere afspraken, achteraf baal ik er van dat ik niet ben gegaan want ik zach prachtige foto’s in de verschillende verslagen… Ik wil er volgend treffen (paastreffen) bij zijn! Aan de verslagen te zien hebben jullie het naar je zin gehad met mooi zonnig weer?

      groeten Jeroen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *