Naar het Veenpark in Barger Compascuum en naar Twist

Vandaag bezocht ik het Veenpark in Barger Compascuum. Ik was hier als kind al eens geweest maar recentelijk besloot ik een abonnement aan te schaffen zodat ik hier eens wat vaker een kijkje kan nemen. Volgens mij was ik er rond twee uur en om vijf uur – sluitingstijd – verliet ik het park. Ik heb denk ik zo’n twee-derde deel van het park bezocht. Het fotograferen kostte de nodige tijd. Het was leuk weer eens met enthousiasme te fotograferen – omdat ik al zoveel ken in mijn omgeving was dat enthousiasme wat verdwenen de laatste tijd.

Ik mis af en toe wel een lichtsterke groothoeklens – ik zou dat toch eens moeten aanschaffen, dat maakt het fotograferen van interieuren denk ik een stuk eenvoudiger, hoewel mijn m4/3 camera geen slechte foto’s maakt op ISO 1600.

Na nog wat eten bij de bakker gekocht te hebben verliet ik het park. Helaas begon het te regenen, vrij veel ook. Dat duurde wel even, pas na het eten in Twist was de regen weer over. Ik reed een verboden weg in naar een veen gebied met ja-knikkers. Vervolgens reed ik via bekende weg weer terug naar huis. Het was een aangename tocht, hoewel ik de blessure (hamstrings) nog steeds voel.

Total distance: 74094 m
Total time: 09:22:02
Download

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *