Naar Papenburg

Vandaag was het erg zonnig weer dus besloot ik een tocht per ligfiets te maken naar Papenburg. Het rechter bovenbeen blijft nog wat gevoelig. Er stond aardig wat wind dus ik was blij dat ik op de ligfiets lag. De eerste koffie pauze hield ik aan de Eems, iets voor de haven van Papenburg. In Papenburg bezocht ik enkele winkels en kocht ik een spuitbusje ketting smeermiddel want deze was op en de ketting begon droog te worden. Ik consumeerde bij de bakker een kop koffie en begon aan de terugweg.

Op een achteraf weggetje zag ik enkele gevallen kleine plantjes op de weg liggen die ik mee naar huis heb genomen. Ik vermoed dat het bieslook is. Even verderop zag ik een grote akker waar deze plantjes op rijen gepoot waren. Ik vind het leuk om deze vondst in mijn moestuin te zetten en te kijken hoe dat gaat. Iets voorbij Lathen nam ik de laatste koffie pauze. Het was hier aangenaam rustig en de hemel was helder en kleurde oranje. Het was weer een aangename tocht.

Total distance: 132722 m
Total time: 11:05:56
Download

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *