Naar Papenburg

Vandaag maakte ik een trainingstocht naar Papenburg. Ik ben hier inmiddels vaak geweest en het was niet echt mooi weer: vrij veel wind en bewolking. Toch heb ik nog wel wat zon gezien en heb ik het droog gehouden. Maar door de wind voelde het niet heel erg behaaglijk. In Ter Apel en enkele andere dorpen zag ik de restanten van het carnaval feest op straat liggen: synthetische sneeuw en papier snippers. Ook zag ik af en toe een tractor met kar er achter voorbij rijden met personen in de kar met een boel herrie.

In Papenburg was het druk omdat de mensen voor de optocht wachtten. Ik heb er niet op gewacht en ben weer naar huis gefiest.

Dit keer maakte ik geen foto’s: de kleuren waren saai door de bewolking en ik zag weinig interessante dingen.

Total distance: 131355 m
Total time: 12:16:20
Download

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *