Naar Haren en Meppen

Eergisteren middag besloot ik een stukje te gaan fietsen met de ligger. Op de heenweg naar Haren voelde ik mij niet zo fit. De bananen die ik onderweg kocht gaven niet zoveel energie als ik had gehoopt. Vanaf Haren ging ik mij steeds beter voelen. Ergens nabij Wesuwse aan de Eems nam ik een koffie pauze. Terwijl het water werd gekookt liep ik wat rond om enkele foto’s te maken. Verderop waren nog wat fraaie koeien te bezichtigen. Vervolgens begon het flink mistig te worden. Ik zag een hele fraaie foto gelegenheid van een jacht hut in de mist met glooiend landschap maar er lag een akker met gewas voor zodat ik niet dichtbij genoeg kon komen. Ik baalde dat ik nog geen tele lens had gekocht.

In Meppen bleek tot mijn verbazing kermis te zijn maar men was al bezig met afbreken en opruimen dus maakte ik nog snel enkele foto’s. Vervolgens begon ik aan de terugreis. Het was een aangename tocht.

Total distance: 77146 m
Total time: 07:59:28
Download

2 thoughts on “Naar Haren en Meppen

  1. Hoi Jeroen,
    Mooie foto’s, wat opvalt is dat de kermis foto’s haarscherp zijn .
    Goed fototoestel (en een goede fotograaf natuurlijk).
    Groeten
    Bert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *