Naar Nordhorn

Vandaag fietste ik naar Nordhorn. Ik vertrok rond twaalf uur ’s middags. Al vrij snel zag ik in de berm spinnenwebben met druppeltjes water die ik ging fotograferen. Dit was nog niet zo eenvoudig want het scherm van mijn nieuwe Olympus camera was nauwelijks zichtbaar door het felle zonlicht waardoor handmatig scherpstellen erg moeilijk was. Nu was een zoeker erg handig geweest! Een stukje verder ging ik weer de berm in om paddenstoelen te fotograferen.

Vervolgens fietste ik naar Nordhorn maar hier kon ik weinig nieuwe dingen vinden om te fotograferen. In Neuenhaus sprak ik een ligfietser. Hij had afgesproken met een groepje liggers om te fietsen.

Het was een aangename tocht met fraai weer.

Total distance: 112967 m
Total time: 09:28:17
Download

1 thought on “Naar Nordhorn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *