Naar Papenburg

Gistermiddag vertrok ik per ligfiets naar Papenburg voor een trainingsrondje. Bij Aschendorf zag ik een aantal oude dames de kerkdeur sluiten dus besloot ik een kijkje te nemen. Kerken vind ik vaak interessant om te fotograferen vanwege de kleuren. De dame vroeg of ik van de krant was toen ik met mijn nieuwe foto camera bezig was. Dit keer een vriendelijk persoon, maar ik vond het opvallend dat net als met de paarden dit keer ook gevraagd werd wie ik was en of de foto’s “privat” waren. Zijn de mensen wantrouwender geworden? Of verbeeld ik het mij?

Helaas wou men net afsluiten dus schoot ik snel twee foto’s, met de nieuwe Olympus E-PM2 en met mijn oude vertrouwde Canon Powershot S95. De olympus vind ik wel beter, maar tegelijk vind ik hem ook wat groter en zwaarder, vooral door de uitstekende lens, ondanks dat dit een van de kleinere camera’s met demontabele lens is.

Toen ik weer vertrok van uit Papenburg was het reeds donker, maar gelukkig heb ik een goede koplamp op mijn fietsen dus kon ik comfortabel door het donker terug fietsen.

Total distance: 123889 m
Total time: 09:35:11
Download

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *