Via een nieuwe route naar Haren

Vandaag scheen de zon dus besloot ik een stukje te gaan fietsen. Omdat ik nog iets aan de bukfiets wilde doen vertrok ik dit keer per ligfiets. De bukfiets is inmiddels van nieuwe casette, tandwielen en ketting voorzien.

Het bleek dat de zon niet direct na vertrek verdween, zoals de overige fietstochten van dit jaar het geval was. Het was zelfs leuk om te fietsen, in tegenstelling tot de afgelopen tochten van dit jaar waar ik het vooral nat en donker vond. Ik fietste via Wesuwe naar Haren en ontdekte daarbij een nieuwe weg, een klein weggetje tussen Wesuwe en Haren. Ik vind het altijd leuk om in een bekend gebied nieuwe wegen te ontdekken.

Jammer genoeg voel ik ook nu nog heel kort en zeer subtiel de linker achillespees. Verder is het een aangename tocht en merk ik weer hoe comfortabel en vlot de ligfiets is.

Total distance: 56853 m
Total time: 03:41:38
Download

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *