Fietsplannen voor 2015

Inmiddels ben ik alweer gestopt met het hardlopen. Het is mij te intensief en te blessure gevoelig. Ik heb op het moment toch een veel betere fietsconditie en fietsen vind ik toch stukken leuker. Alleen niet met het klote weer van de afgelopen weken, dus ik wacht momenteel op mooi weer! Met dit weer gaat mijn humeur er ook niet op vooruit, het ging heel lang goed maar momenteel vind ik er buiten echt niets meer aan. Ik heb – net als ieder mens – toch meer zonlicht nodig om vrolijk en actief te zijn. Ik wandel nog wel bijna dagelijks 1 tot 2 uur om een basisconditie te houden, niet bewegen is geen optie voor mij.

Zodra de zon zich weer laat zien wil ik weer wat fietstochten maken, afgelopen vrijdag heb ik nog een kleine tocht gemaakt maar ik publiceer er geen verslag van omdat ik alles in een straal van 100 kilometer al ken in mijn omgeving.

Verder wil ik natuurlijk ook dit jaar weer erg graag op fietsvakantie – het zal voornamelijk van de inhoud van mijn spaarpot afhangen. Ik heb wel een aantal bestemmingen in gedachten, maar ik zie het vanzelf wel wat het wordt. Omdat ik de afgelopen jaren veel geplaagd ben door ligfiets blessures wil ik dit jaar wat meer gaan bukfietsen. Dat vind ik wel jammer want de ligfiets blijft mijn voorkeur boven bukfiets houden, maar dit is voor nu een veiligere optie.

2 thoughts on “Fietsplannen voor 2015

  1. Ik heb in gedachte een straal van 100 km rondom je woonplaats geprojecteerd. Ik ben onder de indruk!
    Zover ben ik nog lang niet, heb er ook de tijd niet voor. Maar eens…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *