Naar Meppel

Gistermiddag vertrok ik voor een familiebezoek in Meppel. Er werd sneeuw voor het midden en zuiden van het land voorspeld dus gokte ik het er op dat ik geen sneeuw zou zien. Ik had dit keer eens wind in de rug, een stevige wind zodat ik zonder veel moeite meestal tegen de 30 km/uur fietste. Dat zijn snelheden die ik normaal niet haal. Het lichaam voelde ook ontspannen aan, voor ik het wist zat ik al op de helft van de route waar ik even een korte pauze nam. Ik at wat sultanas voor de energie en ik dronk wat water. Daarna direct tanden poetsen.

Na een overnachting vertrok ik vanochtend weer uit Meppel. Het was prachtig weer, koud en zon. Ook dit keer ondervond ik weinig weerstand van de wind. Iets voor het Dwingelerveld bleek dat mijn voorband lek was. Ik pompte hem twee keer op om bij het Dwingelerveld de band te plakken. Een man maakte nog even een praatje over de ligfiets.

Daarna reed ik verder naar huis. Het was een aangename tocht.

Total distance: 124164 m
Total time: 01:04:17
Download

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *