Naar Meppen en Geeste

Vandaag was het mooi weer dus maakte ik een fietstocht via Meppen naar het speicherbecken in Geeste. Het fietsen ging weer goed, op de terugweg met wind in de rug haalde ik zelfs een snelheid van 30 km / uur. Ik zag nog twee erg felle en verblindende lampen uit een zijweg van de Meerstalblokken komen die ondanks mijn hoge snelheid toch steeds dichterbij kwamen. Aanvankelijk verwachtte ik twee e-bikes met verkeerd afgestelde koplampen, echter bleken het twee wielrenners te zijn met een LED lamp op hun stuur. Het was een aangename tocht.

Total distance: 97031 m
Total time: 06:38:40
Download

2 thoughts on “Naar Meppen en Geeste

    • hoi Peter,

      dank je – ja dit keer ging het fietsen een stuk beter dan de vorige tocht. Het weer was ook een stuk beter. De mooi-weer-dagen zijn tegenwoordig schaars dus ik probeer er zoveel mogelijk van te benutten.

      groeten, Jeroen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *