Excentrische oefeningen

Vandaag ben ik begonnen met oefeningen die hopelijk het herstel van mijn linker achillespees versnellen. Na wat zoeken op internet kwam ik dit artikel tegen. Herstel van de pees zou volgens dit artikel versneld kunnen worden door excentrische oefeningen. Ik probeer de oefening twee keer per dag op de trap uit te voeren met zowel gestrekte knie als gebogen knie.

2 thoughts on “Excentrische oefeningen

 1. hallo Jeroen,
  Je hebt nogal veel problemen, misschien kunnen ovale tandwielen je helpen. krijg er positieve reactie over van mensen die ook knie en spierklachten hebben en nu na montage er geen of veel minder problemen mee hebben.

  Gr. Peter de Rond

  • hoi Peter,

   bedankt voor je tip! Ik las er inderdaad al wat over in Ligfiets& en ik las dat er reeds enkele liggers (tevreden) mee fietsen. Ik ga het overwegen om eens te proberen.

   groeten, Jeroen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *