Halden, Noorwegen

Vandaag ben ik Noorwegen binnen gereden en ik ben nu in de stad Halden. Er is hier een fraai fort dat ik heb bezocht en het is aangenaam zonnig weer.

De afgelopen nacht sliep ik in het bos. Het laatste stukje door Zweden was aangenaam rustig maar het stukje in Noorwegen ging langs en drukke weg.

Morgen fiets ik verder noordelijk langs de Zweeds – Noorse grens.

4 thoughts on “Halden, Noorwegen

 1. Hallo Jeroen,

  fijn om te zien dat de reis ondanks wat tegenslagen of mindere momenten het je toch goed bevalt. Ik ben benieuwd waar je tocht zal gaan eindigen. De herfst is dit jaar extra vroeg en hoe noordelijker je gaat, des te groter de kans op slecht weer. Ik hoop echter dat het wel zal meevallen. Zie je ook al verandering in de kleur van het blad aan de bomen?

  Geniet in ieder geval nog van de reis. En veel succes!

  Groeten,

  Berny.

  • hoi Berny,

   bedankt voor je bericht. Ik had gehoopt dat hier nu al de geel / rode herfstkleuren zouden zijn, echter is het hier nog aardig groen, hoewel ik wel wat bomen een beetje geel zie kleuren. Voor mijn gevoel is de herfst laat? Toen ik in 2009 bij de Noordkaap was, was het volgens mij rond begin september daar al aardig geel in Lapland. Misschien dat de natuur daar wat eerder geel kleurt? Maar als ik nog even doorfiets dan komen die kleuren vast nog wel 🙂

   groeten, Jeroen.

 2. Hi Jeroen! Wij zijn net terug van onze vakanie, dus lees ik nu pas dat je weg bent!
  Mooi dat je al in Noorwegen bent zeg! Ben heel benieuwd waar je heen reist en wat je allemaal mee maakt! Geniet er van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *