Strömstad

Ik ben zojuist in Strömstad gearriveerd. Na Göteborg fietste ik over erg drukke wegen, het was zondag, naar de kust. Het was de dag met het meeste verkeer van deze vakantie, steeds een lange rij met langzaamrijdend verkeer. Soms stonk het flink naar uitlaatgassen en hoewel de omgeving mooi was vond ik het niet ontspannen fietsen. Niettemin heb ik toch aardig wat foto’s gemaakt. ’s Middags heb ik nog flinke regenbuien gehad, het waren flinke stortbuien en er stond een flinke laag water in mijn schoenen.

De volgende dag fietste ik over het (schier) eiland Orust, wat erg mooi was. De dag begon zonnig maar ’s middags begon het weer onafgebroken tot in de avond te regenen. Mijn humeur werd er niet beter van maar gelukkig schijnt vandaag weer de zon.

Vandaag bezocht ik het museum in Tanumshede wat ik niet veel vond voorstellen. Ik bezocht enkele fraaie rotstekeningen. Ik ontmoette nog een Duitse fietser die er al 4000 kilometers op had zitten en bij de poolcirkel was geweest, hij is nu opweg naar Stockholm wat het eindpunt van zijn reis is.

Zelf twijfel ik nog wat hoe ik vanaf hier verder reis, ik denk dat ik mijn tent vanavond ergens in het bos plaats omdat de campings vrij prijzig zijn en niet altijd veel voorstellen. Ik overweeg om vanaf hier Noorwegen in te fietsen en dan verder noordelijk te reizen.

Hierbij enkele foto’s van de afgelopen dagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *