Naar de Eems

Total distance: 103620 m
Total time: 07:38:09
Download

2 thoughts on “Naar de Eems

  1. hoi Belle,

    ik las je leuke verslag over jullie fietstocht in een gebied waar ik inderdaad heel veel fiets. Ik vind het ook heel mooi daar. Zo te zien op het kaartje hebben jullie de mooie kleine weggetjes genomen. Als je nog een keer in de buurt van Rutenbrock / Meppen komt kan ik je ook het stukje langs de Hase aanraden, vanaf Meppen naar Bokeloh en dan naar Groß Dörgen, een gehucht in een kleinschalig cultuurlandschap. Je kunt daar ook mooi kanoën.

    Een ander mooi stukje hier in de buurt, maar iets noordelijker, is tussen Ter Apel en Bourtange: http://jeroenpostema.nl/2012/12/30/zesde-editie-appelflappentocht-ter-apel/

    groeten, Jeroen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *