Naar Nijmegen

Eergisteren ben ik bij een vriend in Nijmegen op bezoek geweest en de heenweg heb ik per ligfiets afgelegd. Het was aangenaam weer en het fietsen ging sneller dan verwacht, bij Arnhem lag ik al zo’n 2 uur voor op schema.

Iets voor Bemmel ontdekte ik in het donker een mooi kapelletje. Ik heb hier even kort gepauseerd om vervolgens verder naar de nieuwe brug over de Waal te fietsen. Hier heb ik nog een filmpje en wat foto’s gemaakt, helaas was het lastig om de brug goed op de foto te krijgen, ik had ook geen hack software en statief meegenomen dit keer.

Rond kwart voor een arriveerde ik bij het eindpunt, het was weer een fijne fietstocht.

Total distance: 204795 m
Total time: 14:32:27
Download

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *