Weer thuis

Na nog een lawaaiige avond in Helsingoer met concert en vuurwerkshow en gezellige buren ben ik de volgende ochtend op de trein gestapt om te kijken hoe ver ik zou komen richting huis.

Rond 14:00 uur arriveerde ik in Flensburg (Duitsland) na via Kopenhagen en Kolding te hebben gereisd. In Flensburg kocht ik een Schoenes Wochenende ticket voor slechts 50 euro! waarmee ik naar Haren kon reizen. Dan besef je je weer hoe goedkoop Duitsland is t.o.v. de dure Scandinavische landen. Ik had veel honger want ik had niet veel gegeten en ik had genoeg overstap tijd dus ik fietsen even snel het centrum van Flensburg in om bij een luxe bakker flink te eten. Het is daar opeens zo goedkoop dat ik niet meer op de prijs hoefde te letten.

Vanaf Flensburg reisde ik met overstap in Neumunster, Hamburg, Bremen, Osnabrueck en Rheine naar Haren waar ik rond 23:30 uur arriveerde. Toen moest ik nog 25 km naar huis fietsen maar dat ging nog vrij snel tot mijn verbazing, ondanks dat ik toch wel moe was. Rond 1:30 uur was ik thuis.

Deze reis was voor mij toch wel geslaagd ondanks de wat vroeger dan geplande stop: het stuk tot Rostock erg mooi om te fietsen. Veel afwisseling en veel historische bouwwerken. Ook veel afwisseling in bouwstijl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *