Naar de uitkijktoren bij Groß Dörgen

Vandaag besloot ik na drie rustdagen maar weer eens een stukje te gaan fietsen. Het been was vanaf het begin al direct weer gevoelig. Met enige tegenzin fietste ik toch maar rustig door. Er zou een uitkijktoren iets voorbij Groß Dörgen zijn die er de vorige keer nog niet stond. Je zou er leuke foto’s van een riviertje kunnen maken.

Het was in ieder geval aangenaam warm en iets voor Meppen nam ik een pauze in het bos. Het fijne in Duitsland is dat er niet zoals in Nederland steeds mensen voorbij komen als je even ergens gaat liggen. Na twee koppen thee fietste ik verder naar de uitkijktoren. Het bleek een fraai uitzicht te zijn vanaf de nieuwe toren. In Meppen at ik wat en tussen Gross Fullen en Schoningsdorf nam ik nog een theepauze waar ik aangevallen werd door aardig was muggen.

Tot mijn grote verbazing was na deze pauze de stijfheid en gevoeligheid in het rechter been zo goed als verdwenen! Dat duurt inmiddels al bijna twee maanden dus dit was erg fijn. Helaas werd daarna de rechter knie af en toe wat gevoelig. Ik blijf dus nog even rustig aan doen maar volledige rust blijkt dus ook niet goed. Het was een aangename fietstocht.

Total distance: 90726 m
Total time: 08:15:14
Download

1 thought on “Naar de uitkijktoren bij Groß Dörgen

  1. Hoi Jeroen,
    Mooie omgeving het stroomgebied van de hase.vooral de rust die er eerst is bijzonder.Fijn dat er een nieuwe uitkijktoren staat,binnenkort maar eens een fietsen om deze te beklimmen.
    Doe maar rustig aan,om van je klachten af te komen.
    Groeten
    Bert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *