Naar Twist en de Meerstalblokken

Na zeven rustdagen besloot ik vandaag vanwege het erg mooie weer toch een stukje te fietsen. Nog steeds is het rechter onderbeen gevoelig, ondanks de week rust. Het is een hardnekkige vervelende blessure die gelijk is aan de blessure van vorig jaar. Toen herstelde het been onverwacht tijdens de fietsvakantie.

In Twist dronk ik koffie, dat is mijn standaard pauze plaats geworden. Daarna fietste ik door de Meerstalblokken weer naar huis. Het blijft voor mij een mooie omgeving. Ik werd wel even chagrijnig van de twee personen die druk bezig met gif spuiten waren. In Klazienaveen was een vrouw het voetpad aan het voorzien van gif en een man in een rolstoel was bij restaurant “De Trambrug” bij het Koning Willem Alexander kanaal bezig met gif spuiten. Tot overmaat van ramp passeerde ook nog een lawaaiige cross brommer over het fietspad.

Gelukkig klaarde mijn humeur snel weer op na een stukje fietsen. Het was ondanks de aanhoudende blessure een aangename fietstocht.

Total distance: 59253 m
Total time: 04:35:44
Download

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *