Naar Wesuwe en Haren

Afgelopen avond heb ik een tocht in Duitsland gemaakt. Helaas was de camera accu snel leeg, wellicht door de buitentemperatuur.

Ik heb mijn nieuwe handschoenen getest. Ze bevallen goed, alleen voor temperaturen onder het vriespunt moet ik waarschijnlijk nog iets warmers aanschaffen.

Afgelopen middag heb ik de achter remklauwen maar eens gereinigd aangezien deze, net als de hele fiets, flink onder de modder zat. Ook heb ik de remkabel buiten het frame gefixeerd i.p.v. in het frame. Zo heb ik een beter zicht op de routing. Ook heb ik het kabeltje van wat olie voorzien. Na dit onderhoud doet de achterrem het weer een stuk beter.

Total distance: 70513 m
Total time: 07:11:47
Download

2 thoughts on “Naar Wesuwe en Haren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *