Weer thuis

Hoi!

vanavond rond 23:00 uur ben ik weer veilig thuis gearriveerd. Omdat ik vroeg vertrok en omdat het mooi weer was heb ik besloten een overnachting over te slaan en door te fietsen naar huis. Na iets meer dan 190 km was ik weer thuis.

Ik kijk terug op een geslaagde fietsvakantie. Ik ben met een blessure vertrokken en met een goed been weer teruggekomen. Ik heb veel vriendelijke mensen ontmoet. Dit jaar zaten daar weinig lange afstandsfietsers of ligfietsers tussen. Ik ben wel een stuk minder noordelijk gegaan dan gepland maar omdat de motivatie ontbrak denk ik dat het een goede beslissing was om terug te fietsen en nog wat onbekende gebieden te verkennen zoals de Deense oostkust en het eiland Sylt.

Ik vermoed dat het warme weer in combinatie met het hoogseizoen en de daarbij behorende toeristische aktiviteit een factor zijn geweest dat ik niet goed in mijn ritme kwam in Scandinavie. Afgelopen jaar was ik voor het hoogseizoen aan vertrokken en voelde alles veel leger en rustiger aan. Dat gevoel miste ik dit keer.

Ik overweeg om over enkele weken een tweede tocht te maken naar Scandinavie waarbij ik buiten de toeristische piek zal zijn. De temperaturen zullen dan ook weer wat lager zijn. Het zou mooi zijn om in de herfst nog wat te reizen i.v.m. de fraaie kleuren in de natuur.

Ik heb een record aan foto’s gemaakt en ik zal deze na nabewerking publiceren op een aparte aangemaakte pagina voor deze tocht genaamd “fietsvakantie I 2013”. Deze pagina probeer ik dagelijks aan te vullen met nieuwe foto’s. (bereikbaar via het menu bovenaan deze pagina of klik hier)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *