Gudhjem

Hoi!

ik ben zojuist in Gudhjem gearriveerd. Gistermiddag heb ik de boot genomen van Sassnitz naar het Deense eiland Bornholm. Toen ik in Rønne arriveerde ben ik direct naar Aakirkeby gefietst. Onderweg had ik veel bezienswaardigheden in mijn GPS staan en het was al wat laat dus in hoog tempo heb ik dit bezocht. Daarna arriveerde ik op een fraaie en lekker rustige camping.

Hier werd ik vriendelijk ontvangen en ontmoette ik nog een vriendelijke Poolse fietser. Hij was erg enthousiast over dit eiland. Ikzelf vind dit eiland tot nu toe aardig maar minder mooi dan Rugen. Maar wellicht komt daar morgen nog verandering in. Of het komt omdat ik inmiddels al zo veel eilanden en landschappen heb bezocht dat het niet snel meer bijzonder is.

Ik verwacht over twee tot drie dagen de boot naar Zweden te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *