Blessure status II

Hoi!

vorige week dinsdag heb ik toch maar even de sportarts bezocht omdat de blessure aan het rechter onderbeen hardnekkig blijkt te zijn.

Volgens de sportarts zag alles er goed uit en zou de blessure veroorzaakt zijn door overbelasting. Jammer genoeg heeft hij niet verteld wat de exacte oorzaak van deze overbelasting is geweest. De sportarts dacht dat ik over enkele weken wel hersteld zou zijn. Zelf ben ik wat minder positief maar ik hoop dat hij gelijk heeft.

Inmiddels heb ik twee kleine ligfiets tochtjes gemaakt en hoewel dat nog steeds niet helemaal zonder gevoeligheid / stijfheid gaat, gaat het ook niet slecht. Ik ga weer een poging doen om mijn conditie te herstellen zodat ik hopelijk alsnog op ligfietsvakantie kan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *