naar de Dankernsee

Hallo,

vandaag heb ik voor het eerst in twee weken tijd weer eens een fietstocht van redelijke afstand gemaakt. Vanwege de hardnekkige scheenbeenirritatie en gevoelige enkels heb ik de afgelopen twee weken weinig geligfietst. Ik werd hier behoorlijk chagrijnig en depressief van. Momenteel heb ik alle tijd om te trainen en de temperaturen stijgen en de mooi-weer fietsers en hardlopers zijn ook weer op de fiets – en wandelpaden te zien. En juist op dat moment heeft mijn lichaam er geen zin in, ondanks het trainen in de winter met vorst en sneeuw. Ik baal hier enorm van.

Gelukkig ging het vandaag best goed, althans, het voelde goed. Ik heb de snelheden laag gehouden en ik heb heel reacreatief gefietst. Af en toe stopte ik even om wat rekoefeningen te doen. Bij de Dankernsee heb ik in het restaurant even koffie met kuchen geconsumeerd. Men was al weer bezig met waterskieen, alweer een teken dat het de goede kant opgaat met het seizoen.

Ik blijf voorlopig nog even rustig aan doen met ligfietsen en ik hoop dat ik langzaam de afstanden de komende weken weer kan opvoeren.

Total distance: 52913 m
Total time: 04:07:39
Download

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *