Naar Elp

Vandaag ben ik naar Elp geweest. Omdat ik toch een basisconditie wil houden en omdat ik de laatste tijd i.v.m. gladheid en koude niet veel heb gefietst besloot ik dat het weer eens tijd voor een fietstocht was. De paden waren grotendeels schoon, met uitzondering van de fietspaden in het bos – hier was het wel even goed opletten voor gladde stukken.

Na een half uurtje was het lichaam opgewarmd zodat het een aangename tocht werd. Ook realiseerde ik mij weer eens hoe enorm comfortabel de Challenge Furai fietst. Dat wordt op een gegeven moment door gewenning een vanzelfsprekendheid, maar in een periode waarin je minder fietst gaat het wel meer opvallen hoe comfortabel deze ligfiets is.

Total distance: 63021 m
Total time: 05:28:59
Download

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *