naar Biene

Hoi,

vandaag ben ik naar Gross Hesepe en Biene geweest. De eerste uren ging het fietsen niet lekker: de zon stond laag en dat vind ik niet aangenaam fietsen. Verder kostte het tijd om op gang te komen vandaag. Na een korte pauze ging het beter en inmiddels stond de zon ook iets hoger.

In Gross Hesepe heb ik eerst een 800 jaar oude kerk bezocht die uit een oud en nieuw gedeelte bestond. Vooral het interieur vond ik erg fraai. In de kerk sprak ik nog even met een vrouw die de bloemen kwam verversen.

In Biene stond ook een fraaie kerk waarvan ik vooral het dak van de toren bijzonder vond. Op de terugweg heb ik in Twist twee grote bakken koffie gedronken. Het personeel vroeg of ik mijn grote tocht al had gemaakt. Ze herinnerden mij dus nog van het voorjaar toen ik mijn fietsvakantie plannen kennelijk had verteld. Ik vertelde dat ik een geslaagde fietsvakantie achter de rug had en dat ik alvast aan het trainen ben voor de volgende vakantie van volgend jaar.

Via de Meerstalblokken ben ik terug naar huis gefietst. Ik had de zon dit keer meer in de rug en ook de wind in de rug en het was heerlijk helder weer en lekker rustig bij de Meerstalblokken.

Het was ondanks de matige start toch weer een aangename tocht.

Total distance: 101352 m
Total time: 07:55:24
Download

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *