Een bezoek aan het klooster in Ter Apel

Hallo,

vandaag heb ik het klooster in Ter Apel bezocht. Ik ben al vaak langs het klooster gefietst maar ik heb het nog nooit bezocht.

Het bleek zeker de moeite waard te zijn want er viel veel te zien. Ook waren er bijna geen bezoekers waardoor ik in alle rust foto’s kon maken. Het zal wel toeval zijn, maar net als toen ik het klooster in Börstel bezocht, bleken mijn camera accu’s snel leeg te zijn. Normaal gesproken laad ik direct na een fietstocht de accu’s weer vol, echter was ik dat dit keer vergeten. Gelukkig heb ik desondanks toch nog zo’n 1 a 2 uren kunnen fotograferen.

Ik ben in totaal ongeveer drie uren in het klooster geweest, dat is langer dan ik had verwacht. Met een lege maag ben ik naar het centrum van Ter Apel gefietst om wat te eten en daarna ben ik weer naar huis gefietst want de zon stond al weer erg laag.

Total distance: 40142 m
Total time: 06:00:10
Download

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *