Grolloërveen

Hoi,

gistermiddag ben ik nog even naar Grolloërveen gefietst om daar foto’s van o.a. een paaltjasker molen te maken. Ik voelde mij ondanks het mooie weer niet echt goed, vermoedelijk omdat ik recentelijk al wat erg geslaagde fietstochten had gemaakt en omdat ik even tijd nodig heb om uit te rusten en alle indrukken te verwerken. Toch zijn wat mij betreft de foto’s goed gelukt.

Op de terugweg heb ik het rustig aan gedaan en ik kwam nog een andere ligfietser tegen waar ik even een praatje mee heb gemaakt. Bij het theehuis / restaurant bij Poolshoogte heb ik nog een pannenkoek gegeten en koffie gedronken waarna ik weer terug naar huis ben gefietst.

Total distance: 67355 m
Total time: 04:55:40
Download

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *