Nieuwe geocache foto’s 26/08 t/m 27/08

Hoi!

afgelopen zondag ben ik op de ligger naar een vriend in Barger Compascuum gefietst. Vanaf Barger Compascuum zijn we richting Zwartemeer gefietst om te gaan geocachen. Ondanks de regen werd het toch een geslaagde dag. Bij een “voortuincache” hebben we nog even met de cache-eigenaar gepraat.

Gistermiddag ben ik door de bossen naar Assen gefietst om in het Asserbos te gaan geocachen. Dit bleek een mooie locatie te zijn; ik heb o.a. de Noorderbegraafplaats bezocht. Hier staan een aantal rijksmonumenten: het toegangshek en een tweetal gietijzeren grafmonumenten. Ook heb ik nog even het gebiedje bij de kinderboerderij bezocht. De kinderboerderij ligt op een eilandje. Hier stonden een aantal fraaie bomen.

Daarna kwam ik nog een vriend tegen in het centrum van Assen die ook per fiets naar Assen was gereisd. We hebben in het centrum van Assen gegeten en zijn daarna naar de Baggelhuizerplas gegaan. Dit vond ik niet zo’n interessante locatie. Daarna zijn we in het donker via Rolde en Borger naar Emmen teruggefietst.

Het was dus een geslaagde dag; drie nieuwe leuke geocaches en ik heb ook weer een aantal fraaie nieuwe verkeersborden gevonden op mijn route.

Bij dezen weer de foto’s van deze twee dagen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *