Weer thuis

Hoi!

na een dag reizen ben ik gisteravond laat weer thuis gearriveerd. Ik ben om 11:30 uur in Kirkenes per vliegtuig naar Oslo vertrokken, waar ik enkele uren moest wachten waarna de tweede vlucht naar Amsterdam volgde. Totaal heb ik 4 uren gevlogen en ik ben zowel op de luchthaven van Kirkenes als op Schiphol goed en vriendelijk door het personeel geholpen.

Gelukkig lijkt het er op dat de fiets ook onbeschadigd is gebleven, ik had al enkele vervelende verhalen gehoord over hoe er soms met fietsen om wordt gegaan, maar afgezien van een losse GPS houder en een schuurplek op mijn crank lijkt het verder goed dus dat valt ook weer mee 🙂

Ik wil iedereen bedanken voor het volgen van mijn weblog en voor alle reacties. Eens kijken waar de volgende reis naartoe gaat, dit keer zal het in ieder geval niet naar het Noorden gaan, dat heb ik ondanks dat het daar altijd mooi blijft nu wel behoorlijk goed verkend.

Bij dezen de laatste foto’s: (het kleine vliegtuig heb ik niet gevlogen, alleen de grote)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *