Simonsberg (DL)

Hoi!

ik ben vandaag op de camping iets boven Simonsberg in Duitsland aangekomen. De camping ligt vlak aan zee.

De reis verloopt tot nu toe voorspoedig: warm weer, veel zon, fraaie omgeving, aardige mensen, mooie en rustige campings en geen knieklachten.

Echter heb ik sinds eergistermiddag helaas wel een pijnlijke achillespees. Ik baal daar toch wel wat van want na een vrij grondige training / voorbereiding had ik hier eigenlijk niet op gerekend. Ik heb gisteren daarom slechts 40 km gefietst maar vandaag was het pijntje niet minder geworden. Vandaag 130 km gedaan, morgen moet ik even kijken maar eigenlijk wil ik zo snel mogelijk naar Ribe (Denemarken) om daar enkele rustdagen te nemen. Ribe is een plaatsje waar ik mij denk ik wel kan vermaken want ik vind het doorgaans lastig om niet te fietsen, ik ga mij dan snel vervelen 🙂

Als ik in Ribe ben hoop ik ook even wat foto’s online te kunnen zetten, ik heb er al aardig wat gemaakt. Verder bevalt de ligfiets uitstekend, ook in het verkeer gaat het allemaal goed.

9 thoughts on “Simonsberg (DL)

 1. Hoi Jeroen,

  Doe het rustig aan met je benen; ze moeten nog langer mee 😉 Gelukkig heb je er prachtig weer bij, dan is even wat uitrusten toch weer wat minder erg.

  Groeten!

  • Ja inderdaad ik moet nog steeds leren ook rustdagen te nemen, ik heb inmiddels 1 rustdag genomen maar ik vind het altijd lastig mij een hele dag zonder fietsen te vermaken, vooral als je niet bij een grote stad zit.

 2. Hoi Jeroen
  Fijn om iets van je te horen en dat alles goed gaat.Je bent al een heel eind
  van huis.Verstandig van je om het een beetje kalmer aan te doen als je
  lasten hebt.Ik ben benieuwd naar je foto’s.Ik wens je een hele goede tocht
  verder naar Ribe.
  groetjes oma

 3. Hallo Jeroen,

  Van je vader hoorde ik dat je maandag bent vertrokken.
  Heel veel plezier op je tocht naar het noorden.
  Ribe is een leuk plaats. Een paar jaar geleden ben ik er nog geweest.
  Leuk om straks foto’s van je te zien.

  Groetjes van Betty

 4. Hallo Jeroen,

  Van je vader hoorde ik dat je maandag bent vertrokken.
  Heel veel plezier op je tocht naar het noorden.
  Leuk om straks foto’s van je te zien.

  Groetjes van Betty

 5. Ha Jeroen,
  Ik zag dat je al vertrokken was maar nu 4 dagen na deze eerste post waarschijnlijk al weer een stuk verder en lekker opgeschoten. Ik wens je veel goed weer en weinig materiaal pech toe ;-).
  Groeten,
  Arthur.

  • hoi Arthur!
   Dank je, de fiets loopt nog steeds lekker en ik heb heel veel reserve onderdelen en gereedschap meegenomen. Het schiet inderdaad lekker op, hoewel nog steeds niet vergelijkbaar met jouw mega dagafstanden 🙂

   Ik zal je blog in de gaten houden, wie weet zie ik je nog in Scandinavie.

   groeten, Jeroen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *