Laatste voorbereidingen

Hoi!

afgelopen dinsdag werd er een doos met nieuwe onderdelen (3 kettingen, 2 vouwbanden, 3 schijfremschoenen en 9 speed cassette) bezorgd. Ook heb ik maandag de nieuwe kettingbuis en de nieuwe kettingrol ontvangen, deze heeft mijn vader bij Nazca ligfietsen in Nijeveen opgehaald.

De kettingrol heeft wel een tandwiel, maar aan beide zijden zit een rubber o-ring. Omdat mijn huidige tandwiel onder het zitje behoorlijk lawaaiig is wat ik aardig irritant vind, heb ik bij Nazca een nieuwe kettingrol besteld. Ik moet hem nog uittesten maar het lijkt goed. Het eventuele energieverlies heb ik waarschijnlijk wel over voor een stillere aandrijving 🙂

Op dit moment ligt de fiets uit elkaar en ben ik druk bezig om de nieuwe onderdelen te monteren.

Ik ben inmiddels meer dan vier maanden bezig met trainen en voorbereiden maar hiermee hoop ik zo veel mogelijk eventuele problemen uit te sluiten. Binnenkort eens kijken of ik mijn totale bagage gewicht onder de 10 kg kan krijgen.

de nieuwe onderdelen

2 thoughts on “Laatste voorbereidingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *