Laatste vakantiespullen gearriveerd, pijntje nog steeds niet teruggekeerd

Hoi,

afgelopen zaterdag ontving ik dan toch eindelijk het wiel met de juiste naafdynamo! Hoewel ook dit keer er weer een kleine afwijking was (Shimano centerlock bevestiging voor rotor i.p.v. IS 2000 bevestiging) zag het wiel er verder keurig uit dus met een DT Swiss adapter kan ik alsnog de oude Avid schijf op deze naaf monteren. Daarmee is de naaf zoals ik hem wil hebben: compact, veel energieopwekking, en erg fraai om te zien.

Verder ontving ik vandaag ook mijn nieuwe slaapzak die ik bij PHDesigns in de UK heb gekocht. Deze zak is veel compacter en lichter dan mijn oude slaapzak.

Ik heb dus de zwaarste kampeerspullen ge-upgraded naar lichtere en compactere spullen. Komend weekend ga ik naar het paastreffen van de ligfietsvereniging dus dit wordt de eerste test en tevens de eerste ligfiets kampeer ervaring.

Ook heb ik gisteren en eergisteren 75 en 66 km gefietst en dit zonder pijntjes of irritaties in het been of knie. Dus ook dat lijkt nu de goede kant op te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *