Pijntje in onderbeen lijkt bijna verdwenen

Hoi!

zoals ik al in mijn vorige berichtjes aangaf werd ik geplaagd door een pijntje / irritatie in mijn linker onderbeen. (net iets onder de knie aan de binnenkant) Ik heb vorige week een week rust gehouden en deze week ben ik weer rustig begonnen. De gevoeligheid neemt nog steeds verder af, vandaag voor het eerst voel ik het helemaal niet meer, behalve bij het warmrijden vanmiddag voelde ik toch subtiel “iets” de eerste kilometers.

Ik heb vanmiddag 75 km gefietst en het was een aangename tocht ondanks het frisse weer. Het voordeel van fris weer is dat de fietspaden lekker leeg zijn. Morgen wil ik misschien nog eens 50 a 75 km fietsen om te testen hoe het been reageert op fietsen zonder rustdag. Mocht dat goed lijken te gaan dan overweeg ik vanaf mijn woonplaats naar het Paastreffen te fietsen. Het zal mijn eerste bezoek aan het Paastreffen worden en ik zie er inmiddels wel naar uit. Niet alleen het treffen zelf, maar ook de tocht ernaartoe.

Mocht het dan ook na dit uitje nog steeds goed gaan met het been, dan gaat het misschien toch nog lukken om op de ligger dit jaar naar het Noorden te fietsen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *