naar uitkijktoren Poolshoogte

Hoi!

vanmiddag per ligfiets naar de uitkijktoren bij Poolshoogte geweest. Daar bleek het fraai gelegen restaurant in het bos ook geopend te zijn dus daar heb ik een koffie gedronken. Daarna even de uitkijktoren beklommen en foto’s van het uitzicht gemaakt. Daarna naar het nabij gelegen heideveld gefietst wat erg mooi en stil was. Daarna weer terug naar huis. Dit keer flink doorgefietst en geen last van de knieen. Totaal 41 kilometer gereden met een gemiddelde snelheid van 21,2 km/h. (blijkbaar drukken die oversteekpunten en kleine bochtjes de gemiddelde snelheid aardig aangezien op de meeste stukken de snelheid op de teller tussen de 25 en 30 km/h was)

1 thought on “naar uitkijktoren Poolshoogte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *